19. maaliskuuta 2017

Saadut postikortit viikoilta 6-11

Postasin saapuneita postikortteja kunnolla viimeksi viikolla viisi (!), sen jälkeen on vain tullut muutama uusi maa kokoelmaan ja nämä kolme korttia. 

Ensimmäinen korteista on Taiwanista, ei ehkä pääse ihan oikeuksiinsa tuossa kuvassa. Värit on vähän voimakkaammat ja tarkemmat. :)Toinen kortti on mun kaverilta Venäjältä. Irina kävi meillä Rovaniemellä parin päivän ajan juuri ennen kuin muutettiin Kajaaniin. Tuo on ensimmäinen kortti, jonka sain aivan kokonaan venäjäksi kirjoitettuna ja mie ymmärsin oikeastaan kaiken! Kolmas kortti on Ruotsista, ensimmäinen postcrossingin kautta saatu kortti sieltä. Kortti oli kokonaan ruotsiksi kirjoitettu. ^__^ Nyt on saanu mukavasti harjoitella kieliä! 


8. maaliskuuta 2017

14 korttia matkalla

Mulla alko tuossa yks päivä harmittamaan niin paljon postin saapumisen vähyys, että päätin lähettää muutaman postikortin maailmalle. Nyt mun matkalla olevat kortit on tapissa, 14/14.

Mulla on vieläkin päällä asetus, että mulla saa olla matkalla useampi kortti samaan maahan... Siksi lähes kaikki näistä on lähetetty Venäjälle. Tais olla yksi Belgiaan ja yksi Tsekkiin näiden joukossa.

Nää on nyt tällä kertaa skannattuja, vaikka en yleensä tykkää skannatuista kuvista. Mun skanneri on niin vanha ja surkea! Lähetin kortit niin innoissani ja kiireellä, että ei tullut otettua niistä muita kuvia. Skannasin vain postcrossing-sivustolle ja hirveellä hopulla postilaatikolle ennen sen tyhjennystä. ;D
3. maaliskuuta 2017

Postikortti Serbiasta


Nyt onkin saapunut useampi uusi maa korttikokoelmaan lyhyen ajan sisään, nyt oli vuorossa Serbia! Sain tämän kortin instagram-swappina noin viikko sitten. Kortin toinen puoli oli hiukan kastunut ja tekstistä ei saanut paljoakaan selvää, onneksi sentään osoite oli luettavissa. :)